ХТО З ЛЬВІВСЬКОЇ АБО ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛ. ВІДІЗВІТЬСЯ ХТО ЗВІДКИ?????

veray

New member
таких опелів дохіра але ніхто не сидить в неті . в тебе з якого року? в мене 95 р. Тре ше когось шукати хто з заходу ..

ні, седан...купив 9 травня, минулого року)))...їздив за нею аж в Київ...але воно того варте))...а в тебе який кузов? і як вообще, не жалієш про покупку? )))

Хеджбек . НЕМА Чому жалітися . Дизель . Добрий акумулятор і заведеться навіть в 20градусний мороз . От коли тоті Морози були зраненька заводився а в сусіда девятка НІ . Когось знаєш змоїх країв? Буваєш в моїх краях???

Твоя тоже небідова .. Руль стандартний чи ти міняв? бо в мене інакший .. і годинник вмене цифровий і покажчик температури стоїть . А все інше таке саме .. ТИ тюнінг ніякій не думаєш мутити?

SlavaCD

New member
ні, руль стандартний...а годинник в тебе цифровий бо напевно машина новіша))...тюнінг би звичайно з радістю зробив...але всі гроші ідуть на ходову, дороги зараз в нас, сам розумієш які))

Афанасий

New member
Ну та . Я от думаю зайнятися тюнінгом . але булоб добре якби десь у львівській області був якійсь толковий магазин . Може ти знаєш який ... Я впринципі знаю один сайт але там трохі ціни кусаються . ще є франківськ але там вибір малий ..

немає за що)...а ти випадково незнаєш, де в нас в області є Опелівський шрот...щоб був великий ну і ціни нормальні звичайно)))))

Cуто для опеля є на вулиці Невського навпроти корпусу політехнікі в районі памятника бандери . Магазин 5те Колесо . Там не був але сусід радив...

Сверху